Lotus Elan

Early + 2 , 50/00100, the 100th of the line!

PostPost by: thor » Fri May 25, 2007 8:38 am

Yes, my front tyres do leak sometimes, after I fitted new Firestone 165/80's last summer.... But with no apparent pattern to it..
Thor Svaboe
1973 +2S130/5 white/silver

http://thorsvaboe.googlepages.com
thor
Third Gear
Third Gear
 
Posts: 490
Joined: 12 May 2005
Location: Oslo, Norway

PostPost by: worzel » Sat May 26, 2007 1:59 pm

Hi Darren

Nice job!

Tapping your brains- can you tell me what the two electric motors for lifting the lights originally came from.

I was recently given a pair of what look like very similar units.

Regards

John
worzel
Fourth Gear
Fourth Gear
 
Posts: 696
Joined: 13 Jan 2004

PostPost by: inxs » Sun May 27, 2007 9:44 am

Hi John,

The lights where done by the previous owner. I believe they are mazda MX 5 or Miata depending what side of the world you come from. I have made the fatal mistake of putting new veneer on my dash so now nothing works!!! So I gather I will come aquainted on the operation of the lights when I work out how to get them going, I will do a little schematic when I get to this task and post it for you.
When they where working they work great. The last owner had them to pop when you turned the lights on from your toggle switch. I am getting a two pole switch to take place of the vaccum switch, this should make it work close to the original operation.

Now back to that electrical, where did that green wire go!!!!!!!!!!!

Cheers Darren
User avatar
inxs
Second Gear
Second Gear
 
Posts: 66
Joined: 25 Jul 2005
Location: South Australia
Previous

Total Online:

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests