Lotus Elan

Easy One: Where is the Indicator (Turn Signal) Relay?

PostPost by: Stevie-Heathie » Sat Jan 09, 2016 6:57 pm

Yep - mine too! :-). No click click noise though but I can live with that. Can't hear it except at idle anyway.
1967 S3 SE DHC
1970 +2S (RIP - went out in a blaze of glory in 2001)
User avatar
Stevie-Heathie
Third Gear
Third Gear
 
Posts: 252
Joined: 08 Dec 2015
Location: Thames Ditton, Surrey

PostPost by: nomad » Sat Jan 09, 2016 7:08 pm

Steve, you are aware that your old bimetallic flasher unit won't work with LED indicator bulb's? Not enough current flow through those bulbs to heat up the bimetal breakers.

Kurt.
nomad
Fourth Gear
Fourth Gear
 
Posts: 930
Joined: 05 May 2012
Location: South Dakota, USA

PostPost by: Stevie-Heathie » Sat Jan 09, 2016 7:37 pm

Yes you are quite right Kurt. New LED flasher unit fitted and all's well. This thread started because I couldn't find the original unit :-)
1967 S3 SE DHC
1970 +2S (RIP - went out in a blaze of glory in 2001)
User avatar
Stevie-Heathie
Third Gear
Third Gear
 
Posts: 252
Joined: 08 Dec 2015
Location: Thames Ditton, Surrey

PostPost by: dgym » Sun Jan 10, 2016 4:50 am

I feel like that red wire could be a little longer....
36/6612
1967 S3 Coupe (left the factory in 66)
original rego PPC 8E
original owner B.M. Wetherill ..are you out there?
User avatar
dgym
Third Gear
Third Gear
 
Posts: 353
Joined: 05 Apr 2014
Location: Melbourne, Australia
Previous

Total Online:

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests